BRINK IJZERWAREN

OVER BRINK IJZERWAREN

Het begon in 2012 met een partij hang- en sluitwerk waaruit Kevin van den Brink verkocht. Dat liep goed en hij ging steeds meer verkopen. Daarbij nam ook de vraag naar reguliere handel toe, naast de partijen. En voor je het weet ben je dan de trotse eigenaar van een webshop. Op zaterdag geopend voor wie de producten eerst in handen wil hebben en mogelijk ook wel wat tips en professioneel advies kan gebruiken.

WELKOM IN WAGENINGEN

Wat gestart is in een schuurtje heeft nu zo’n oppervlakte van 260 m2. Voor het overgrote deel in beslag genomen door het magazijn. Met een winkel, op zaterdag geopend. Zo bedienen zij de grote, mooie klantenkring naar wens. Wie snel wat nodig heeft, koopt online. En degenen die de voorkeur geven aan prettig en persoonlijk contact en advies, komen op zaterdag. Maar altijd ben je als klant verzekerd van een goede service.

HANG- EN SLUITWERK

Brink IJzerwaren is onderscheidend in hang- en sluitwerk, zowel mechanisch als elektronisch. Geen afgekeurd spul, maar de A-kwaliteitsmerken. En dat voor de prijzen waarvoor de bouwmarkten hun huismerk verkopen. Er is veel mogelijk op het gebied van hang- en sluitwerk.

IJZERWAREN

Ook voor elektrische gereedschap, handgereedschap en bijvoorbeeld bevestigingsmiddelen kunnen particulieren, kleinere bedrijven en zzp’ers terecht bij de webshop van Brink IJzerwaren. Het assortiment is uitgebreid; u kunt uw hele winkelmandje vullen met alle producten die op uw lijstje staan. En wat niet online staat kan worden besteld. Via de telefoon, per mail of persoonlijk in de winkel op Zaterdag.

BRINK IJZERWAREN KORT SAMENGEVAT

  • A-kwaliteitsmerken voor schappelijke prijzen.
  • Huissleutels, cilinders en autosleutels bij laten maken.
  • IJzerwaren mogelijk op bestelling.
  • Op zaterdag geopend van 8.00 – 12.00 uur.